Workshops, lezingen etc.


Ik houd ook regelmatig met mijn foto´s presentaties-lezingen voor fotoclubs en dergelijke.
Ook verzorg ik met veel plezier workshops, masterclasses, lezingen, fotobesprekingen en mentoraten voor groepen zoals fotoclubs. Als u hierover informatie wilt, mailt of belt u mij even.
Voor individuele personen en kleine groepen geef ik ook workshops portret-, model- en figuurfotografie. Omdat ik geen energie in de organisatie wil steken, zijn dit nog alleen privé-workshops. U regelt een model en spreekt met mij een datum af. De organisatie ligt bij u. De privé-workshop is in principe voor 1 pers., eventueel uit te breiden tot max. 4 personen.
 
Van te voren worden eventueel aan de hand van eerder door u gemaakte foto’s, gezamenlijk de leerpunten voor de dag bepaald. Het programma en de begeleiding tijdens de dag worden dan gericht op deze punten. De deelnemers krijgen individueel opdrachten en adviezen om hun fotografie te verbeteren. Elke punt wordt in de praktijk uitgewerkt. Je gaat er zelf mee aan de slag. Omdat het aantal deelnemers beperkt is, is er ook deze ruimte voor persoonlijke begeleiding en individueel werken.
Mogelijke onderwerpen zijn bijv. camera, lenzen, licht, lichtbronnen en licht meten, het werken met één lamp, reflectiescherm, tweede lichtbron etc.. Natuurlijk wordt er ook aandacht besteed aan het vragen van een model, de te maken afspraken, het regisseren van en de omgang met het model ed.. Kortom het samen met het model realiseren van de opnamen die je wilt maken. Daarnaast zal ook opbouw van de foto, vlakverdeling etc. aan de orde komen.
Ook figuurstudies/artistiek naakt kan onderwerp zijn binnen een workshop.
De workshop kan of bij u, in uw eigen opnameruimte/locatie of bij mij in de studio. Mijn studio ligt in Voorst, dicht bij Apeldoorn. Vervoer van/naar station Klarenbeek en/of station Voorst-Empe kan eventueel geregeld worden.

Verwacht wordt dat de deelnemers beschikken over de basiskennis van de techniek: camerabediening, belichting, e.d..
Alleen statieven met rubber doppen zijn toegestaan.


De duur en de prijs van een privé-workshop is afhankelijk van het aantal deelnemers.
Bij 1 deelnemer € 180,00 pp (duur workshop 3–4 uur)
Bij 2 deelnemers € 160,00 pp (duur workshop 4-5 uur)
Bij 3 deelnemers € 140,00 pp (duur workshop 5-6 uur)
Bij 4 deelnemers € 120,00 pp (duur workshop > 6 uur)
De prijzen zijn inclusief kosten studio, lunch, koffie, thee, frisdrank etc..
Opgave is pas definitief nadat 50% betaald is op NL15 INGB 0681 3182 44 t.n.v. frank boots.

Voor informatie /afspreken neem contact op met mij.

Frank Boots tel: 06 1480 2232

Appenseweg 2 e-mail: foto@frankboots.nl
7383 BC Voorst

Copyright 2024 Frank Boots | All Rights Reserved |